Digital Marketing

 • Digital Marketing

  КОИ СЕ ПРИДОБИВКИТЕ ОД SEO – SEARCH ENGINE OPTIMIZATION !?

  Органските огласи се всушност бесплатни. Една од главните придобивки на оптимизацијата е што кога вашата интернет страница е поставена во горниот дел од пребарувањата, вие не треба да плаќате за клик или да распределувате буџет за рекламирање. Со малку напор (и одреден буџет за да се исплати SEO оптимизацијата) можете да согледате како вашата интернет страница постојано остварува сообраќај. Вие не мора да плаќате за секој човек кој ќе кликне на вашата реклама и притоа, за разлика од платените реклами, вашиот сообраќај нема да се намали или да престане.

 • Digital Marketing

  7 СОВЕТИ ЗА ФЕЈСБУК МАРКЕТИНГ

  Кои Фејсбук постови добиваат најмногу интеракции? Кое е најдоброто време од денот да се објавуваат на Фејсбук бизнис коментари? Кој ден од неделата е најдобар за објавување на коментари? Ова се најчестите прашањата кои редовно ги добиваме од клиентите кои сакаат да започнат со Фејсбук Маркетинг.

 • Digital Marketing

  Зошто фејсбук маркетингот е значаен за промоција на вашиот бизнис

  Спроведувањето на маркетинг стратегија без вклучување на најпопуларниот социјален медиум, едноставно нема смисла. Фејсбук е вториот најпопуларен сајт во светот веднаш после Google. Во моментов, на Фејсбук има околу над 1,15 милијарди корисници. Можете ли да замислете за колкав потенцијал станува збор, дури и допрете само до мал дел од тој број? Можете ли да замислите што тоа би му направило на вашиот бизнис? Вие најверојатно сте веќе на Фејсбук и сте се стекнале со добар број на пријатели, следбеници и фанови, а сега замислете, со колку фанови или следбеници може да се здобие вашиот бизнис, само доколку имате солиден маркетинг план.

2018 / Kara5